Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pe 3 luni. Cum va fi vremea in mai, iunie si iulie 2016

Prognoza meteo pe 3 luni. Cum va fi vremea in mai, iunie si iulie 2016

PROGNOZA METEO PE LUNA MAI
 
Temperatura medie lunara a aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii, local mai scazute in nord si centru. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de mediile multianuale in sudul si local in estul tarii, iar in restul teritoriului vor putea fi excedentare.

PROGNOZA METEO PE LUNA IUNIE
 
Valorile termice medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei in cea mai mare parte a tarii. Precipitatiile totale lunare vor fi deficitare in regiunile sudice, estice si local in cele vestice, iar in restul tarii se vor incadra in limite climatologice normale.

PROGNOZA METEO PE LUNA IULIE
 
Temperatura medie lunara a aerului se va situa peste normalul perioadei in sudul, sud-estul si local estul tarii, iar in rest sunt posibile valori termice apropiate de media climatologica. Cantitatile totale de precipitatii vor fi deficitare in cea mai mare parte a teritoriului.
25 aprilie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.