Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pe 3 luni. Cum va fi vremea in aprilie, mai si iunie 2016

Prognoza meteo pe 3 luni. Cum va fi vremea in aprilie, mai si iunie 2016

In luna aprilie temperatura medie lunara a aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de mediile multianuale in sud si local in est, iar in restul tarii vor avea o tendinta spre excedent.

In luna mai temperatura medie lunara a aerului se va situa, in general, in limitele normale ale perioadei, iar in nordul si centrul tarii va putea avea valori sub mediile climatologice. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de mediile multianuale in sudul si local in estul tarii, iar in restul teritoriului vor putea fi excedentare.

Luna iunie aduce valori termice medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei in cea mai mare parte a tarii. Precipitatiile totale lunare vor avea o tendinta spre deficit in regiunile sudice, estice si local in cele vestice, iar in restul tarii se vor incadra in limite climatologice normale. Informațiile aparțin ANM.
24 martie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.