Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru luni si marti. Vremea se va mentine rece

Prognoza meteo pentru luni si marti. Vremea se va mentine rece

Valorile termice vor marca o scadere, mai ales in nordul, centrul si estul tarii.

Cerul va fi variabil in regiunile intracarpatice, dar va avea innorari in restul teritoriului. Vor fi precipitatii slabe, mixte pe arii restranse in Moldova si, cu totul izolat, ploi in sud. La munte, iar la sfarsitul intervalului si in nordul extrem, izolat va ninge. Vantul va continua sa prezinte intensificari in est si sud-est, indeosebi in prima parte a zilei, cand rafalele vor depasi 55...65 km/h local in Muntenia, sudul Moldovei si Dobrogea, dar si la munte, mai ales in Carpatii de Curbura. Temperaturile maxime se vor incadra intre 3...4 grade in Moldova si Transilvania si 13 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre -7 si 2 grade. Noaptea vor fi conditii de bruma.

La Bucuresti

Valorile termice, atat diurne, cat si nocturne, vor fi normale pentru aceasta data. Cerul, variabil ziua, va avea innorari mai accentuate noaptea, dar conditiile de precipitatii vor fi reduse. Vantul va avea intensificari in cursul zilei, cand la rafala se vor depasi 55 km/h. Temperatura maxima va fi de 9...10 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.

Marti


In tara

Vremea va fi predominant inchisa si usor mai rece decat in mod obisnuit la mijlocul lunii martie. Vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, in vestul, centrul si nordul tarii, in zona de munte si pe arii restranse in rest. In Maramures, nordul Moldovei si al Crisanei si local in Transilvania vor fi mai ales ninsori si lapovita, in zonele deluroase vor fi precipitatii mixte, iar in rest vor predomina ploile. La munte va ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari spre sfarsitul intervalului in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2...3 grade in regiunile intracarpatice si 10 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre -5 si 3 grade.
14 martie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.