Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pe 2 saptamani. Vremea in intervalul 18-31 ianuarie 2016

Prognoza meteo pe 2 saptamani. Vremea in intervalul 18-31 ianuarie 2016

In intervalul mentionat vremea va fi caracterizata de temperaturi extrem de scazute (pana la -18 grade pe timpul noptii) in prima saptamana, urmate de precipitatii sub forma de ninsoare.
 
Vremea in Banat

Vremea se va mentine rece pana in jurul datei de 25 ianuarie, media temperaturilor diurne urmand a fi intre -2 si 2 grade Celsius, iar noptile vor deveni local geroase, cu valori cuprinse intre -10 si -6 grade Celsius. Apoi este estimata o crestere a temperaturilor catre valori pozitive ziua, in medie de 2 - 3 grade si minime nocturne de -6 pana la -3 grade, regim termic apropiat de cel normal pentru ultima decada a lunii ianuarie. 

Vor fi fulguieli pe arii restranse in data de 20 ianuarie, iar probabilitatea pentru precipitatii va creste in cea de-a doua saptamana de prognoza, in special in perioada 24 - 26 ianuarie.

Vremea in Crisana

Prima saptamana a intervalului de referinta va fi caracterizata de o vreme rece, in special dimineata si noaptea cand local va fi ger, iar minimele termice vor fi in medie de -10 pana la -6 grade Celsius. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 1 grad, medie regionala. Apoi se estimeaza o incalzire usoara si treptata a vremii, fiind de asteptat valori apropiate de mediile climatologice specifice perioadei, cu maxime de 2 - 4 grade si minime de -6 pana la -4 grade Celsius, medie regionala. 

Vor fi ninsori slabe pe arii restranse in data de 20 ianuarie, iar probabilitatea pentru precipitatii va creste in cea de-a doua saptamana de prognoza, in special in perioada 24 - 26 ianuarie.

Vremea in Transilvania

Pe parcursul acestei saptamani, vremea va fi deosebit de rece, geroasa in cursul noptilor, cand minimele vor fi in medie de -17 pana la -10 grade Celsius. La amiaza temperaturile se vor mentine negative, cu maxime de -5 pana la -3 grade. Pentru partea a doua a intervalului de referinta, este estimata o incalzire usoara si treptata a vremii, astfel ca sunt de asteptat valori medii de -2 pana la un grad ziua si -12 pana la -8 grade Celsius noaptea. 

Dupa data de 20 ianuarie va creste probabilitatea pentru ninsori slabe, temporare.

Vremea in Maramures

Vremea se va mentine rece, local geroasa in cursul noptilor, cand minimele vor fi in medie de -12 pana la -8 grade. La amiaza temperaturile se vor mentine negative, cu maxime de -4 pana la -2 grade Celsius. Pentru partea a doua a intervalului de referinta, este estimata o incalzire usoara si treptata a vremii, astfel ca sunt de asteptat valori medii de -2 pana la 2 grade ziua si -8 pana la -4 grade Celsius noaptea.

Dupa data de 20 ianuarie va creste probabilitatea pentru ninsori slabe, temporare.

Vremea in Moldova

O vreme deosebit de rece va caracteriza prima saptamana a intervalului, astfel ca la amiaza se vor inregistra temperaturi negative, in medie de -6 pana la -4 grade Celsius. Noptile vor deveni geroase in toata regiunea, iar minimele vor fi de -14 si -10 grade, medie regionala. O crestere usoara si treptata a temperaturilor se va produce in a doua parte a intervalului, astfel ca sunt estimate valori, in medie regionala, de -3 pana la 2 grade ziua si -9 pana la -6 grade noaptea. 

Ninsori slabe se vor semnala pe arii restranse la inceputul intervalului si, posibil, in perioada 24 - 26 ianuarie.

Vremea in Dobrogea 

Vremea va trece printr-un val de ger. La amiaza se vor intregistra in medie -4 pana la -2 grade Celsius, iar noptile vor deveni geroase in cea mai mare parte a regiunii, cu minime de -12 pana la -8 grade Celsius, medie regionala. Dupa data de 25 ianuarie, temperaturile vor fi in crestere usoara si treptata pana la valori medii de -2 pana la 2 grade ziua si -8 pana la -4 grade Celsius noaptea. 

La inceputul intervalului de referinta vor fi ninsori slabe, pe arii restranse, iar probabilitatea pentru precipitatii va creste apoi in jurul datei de 26 ianuarie.

Vremea in Muntenia 

Regimul termic al primei saptamani de prognoza va fi caracterizat de valori foarte scazute, cu medii regionale ale maximelor de -7 pana la -2 grade Celsius si ger noaptea in toata regiunea, minimele urmand a fi de -16 pana la -11 grade Celsius. O incalzire usoara si treptata a vremii se va produce dupa data de 25 ianuarie, astfel ca temperaturile diurne sunt estimate a ajunge la valori medii de -2 pana la 2 grade, iar cele nocturne vor fi de -12 pana la -7 grade Celsius.

Posibilitatea de aparitie a precipitatiilor va creste in perioada 25-27 ianuarie.

Vremea in Oltenia

Noaptea si dimineata temperaturile vor fi de -13 pana la -9 grade Celsius. La amiaza temperaturile vor fi preponderent negative, cu maxime de -3...0 grade Celsius. Pentru partea a doua a intervalului de referinta, este estimata o incalzire usoara si treptata a vremii, astfel ca sunt de asteptat valori medii de 0 pana la 3 grade ziua si -8 pana la -4 grade Celsius noaptea.

Posibilitatea de aparitie a precipitatiilor va creste in perioada 25-27 ianuarie.

Vremea la munte

Vremea va fi deosebit de rece, geroasa mai ales noaptea, astfel ca se vor inregistra maxime termice de -10...-8 grade si minime de -18...-13 grade, in medie. Dupa data de 25 ianuarie, temperaturile vor fi in crestere usoara si treptata pana la valori medii de -7...-2 grade ziua si -12...-8 grade noaptea.

Ninsori slabe vor fi, pe arii restranse, in data de 20 ianuarie, apoi probabilitatea de aparitie a acestora va creste incepand cu 24 ianuarie. 
18 ianuarie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.