Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cursuri suspendate la scolile din 9 judete

Cursuri suspendate la scolile din 9 judete

Urmare a conditiilor meteo nefavorabile, colegiile prefecturale din judetele Buzau si Tulcea au decis suspendarea cursurilor pentru luni, 18 ianuarie 2016, in toate unitatile de invatamant preuniversitar de pe raza celor doua judete. La randul sau, colegiul prefectural din Braila a decis ca scolile de pe raza municipiului sa isi desfasoare activitatea in mod normal, cu suspendarea orelor de curs in unitatile de invatamant din mediul rural si din orasele Faurei, Ianca si Insuratei.

In judetul Olt, in urma hotararii colegiului prefectural, orele de curs nu se vor desfasura in scoli din 18 localitati.

In judetul Dambovita, cursurile au fost anulate din cauza lipsei apei potabile in localitatile Pucioasa, Vulcana Pandele, Doicesti si Branesti.

In ceea ce priveste cursurile universitare din zonele afectate de ninsori si viscol, reprezentantii MENCS au luat legatura cu rectorii institutiilor de invatamant superior din orasele aflate sub cod portocaliu. Reprezentantii institutiilor universitare au decis ca desfasurarea cursurilor si a examenelor sa nu fie afectata. In situatia in care studentii nu vor reusi sa sustina evaluarile din cadrul sesiunii curente, acestea vor putea fi reprogramate la nivelul fiecarei universitati in parte.

Pana in acest moment, din cauza conditiilor meteo improprii, autoritatile locale au decis suspendarea orelor de curs de maine in Capitala si in judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Buzau si Tulcea. In judetele Braila si Olt cursurile se vor desfasura partial. In judetul Dambovita, lipsa apei potabile a provocat suspendarea cursurilor in 7 unitati de invatamant de pe raza judetului.
17 ianuarie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.