Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Gara Constanta, Autostrada A2 si 8 drumuri nationale din 4 judete, inchise

Gara Constanta, Autostrada A2 si 8 drumuri nationale din 4 judete, inchise

Autostrada A2, sectorul Bucuresti - Fetesti, si mai multe drumuri nationale din judetele Buzau, Giurgiu, Calarasi, Vrancea Calarasi sunt inchise din cauza zapezii si a viscolului. Se circula greu si pe calea ferata, Din gara Constanta nu va pleca niciun tren pana la ora 13:00. 

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, la ora 8:45, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, circulatia rutiera este intrerupta pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Fetesti.

De asemenea, nu se circula pe mai multe tronsoane de drumuri nationale:
- in judetul Buzau: DN2 Buzau - Urziceni, DN2C Costesti - Slobozia, DN2B Buzau - Braila (Soseaua Spatarului), DN22 Ramnicu Sarat - limita cu judetul Braila;
- in judetul Giurgiu: DN5B Giurgiu - Ghimpati;
- in judetul Calarasi: DN41 Oltenita - Daia (pe sectorul Chirnogi - Cascioarele);
- in judetul Vrancea: DN23B Maicanesti - Ciorasti, DN2N Bogza - Dumbraveni.
Din cauza caderilor de pietre, traficul rutier este intrerupt pe DN57 Cozla - Svinita, in judetul Caras-Severin.

Din pricina viscolului, in judetul Arges, pe DN73 a fost instituita restrictie de tonaj (7,5 tone) intre municipiul Campulung si limita cu judetul Brasov.

Potrivit informatiilor primite de la Serviciul de Politie Transporturi Maritime, sunt suspendate manevrele in porturile de la Marea Neagra (vant puternic).

Intarzieri de pana la 150 de minute pe calea ferata. Trenurile nu pleaca din gara Constanta
 
Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, se circula cu dificultate pe calea ferata. Sectia Regionala de Politie Transporturi Constanta a informat ca, pana la ora 13:00, nu vor pleca trenuri din gara Constanta.

Pe tabela de sosiri-plecari din Gara de Nord , apar intarzieri de pana la 150 de minute (la trenul Satu Mare -Bucuresti).

Intarzieri de o ora la decolare pe Aeroportul Otopeni
 
Nu sunt curse anulate din cauza vremii. Unele aeronave de pe Aeroportul "Henri Coanda" Bucuresti Otopeni au intarzieri la decolare intre 30 de minute si o ora, din cauza operatiunilor de degivrare, nicio cursa nefiind anulata, a anuntat, duminica, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB), potrivit Mediafax.

Pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa "Aurel Vlaicu", traficul aerian se desfasoara in conditii de ninsoare abundenta si viscol cu rafale de vant de peste 70 de kilometri pe ora, care transporta zapada pe sol, a precizat CNAB intr-un comunicat de presa.

Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul "Henri Coanda" din cauza conditiilor meteo, dar unele zboruri pot inregistra intarzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor si de operatiunile de handling la sol, ingreunate de vreme, intarzieri care punctual pot depasi o ora.

"Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilajele proprii pentru deszapezirea pistelor, platformelor si cailor de rulare, fiind asigurate conditiile pentru desfasurarea in deplina siguranta a operatiunilor aeriene", potrivit CNAB.
17 ianuarie 2016
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.