Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pe 3 luni. Afla cum va fi vremea in lunile de iarna

Prognoza meteo pe 3 luni. Afla cum va fi vremea in lunile de iarna

Meteorologii au publicat prognoza meteo pentru lunile decembrie, ianuarie si februarie. Temperaturile se vor mentine in normele climatologice ale perioadei, cu valori mai ridicate in vestul si sudul tarii. Singurele zone unde va ninge mai abundent sunt nordul si centrul tarii.
 
Decembrie

Temperaturile medii lunare vor fi in general apropiate de normele climatologice, iar in sud-estul si local in sudul si vestul tarii valorile termice pot fi mai ridicate decat acestea.

Cantitatile lunare de precipitatii vor inregistra valori peste mediile multianuale in centrul, vestul si local in sudul si sud-estul tarii, iar in restul teritoriului acestea vor fi normale.

Ianuarie

Temperatura aerului va avea in general valori apropiate de mediile climatologice in centrul, nordul si local vestul tarii, iar in rest valorile de temperatura pot fi peste norme.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de mediile multianuale in estul, sud-estul si sudul tarii, iar in restul regiunilor vor avea o tendinta de excedent.

Februarie

Temperatura medie lunara a aerului se va situa in general in limite apropiate de mediile climatologice, exceptand sud-estul, sudul si local vestul tarii, unde valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale.

Cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta in general o tendinta spre excedent, exceptand estul, sud-estul si local sudul tarii, unde acestea vor fi apropiate de mediile multianuale.
27 noiembrie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.