Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 17-18 noiembrie

Prognoza meteo 17-18 noiembrie

Vremea in tara - marti
Marti, pe alocuri, in tara, va fi cer noros, si pe alocuri, variabil. Maxima zilei va fi atinsa in Craiova, temperatura de 18 grade Celsius. Temperaturile minime se vor inregistra in Brasov, 3 grade.  La Semenic si Sinaia, se anunta burnita slaba si continua, iar in Predeal se asteapta averse de ploaie. In restul judetelor se anunta cer noros si cer acoperit.

Vremea in Bucuresti - marti
Vremea din Bucuresti, marti, ramane calda. Se anunta cer variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura medie a zilei va fi de 7 grade, minimele anuntate fiind 5 grade, iar maximele zilei de 14 grade. In Bucuresti, marti, ziua va fi senina, umiditatea aerului ajungand seara la 85%.

Vremea in tara - miercuri
Miercuri, temperaturile se vor mentine la fel de calde ca in zilele precedente. In Banat se anunta cer senin, cu variabil si cer noros. In Suceava si Baia-Mare, adica in nordul tarii, sunt posibile averse. In zonele joase ale tarii, pe alocuri, se anunta ceata. Vantul va sufla tare in zonele munotase, iar in restul tarii, moderat.

Vremea in Bucuresti - miercuri
Miercuri, in Bucuresti, se anunta cer partial insorit. Dimineata, temperaturile vor fi de 7-8 grade, iar in timpul zilei vor ajunge la 16 grade, pe la amiaza. 
 16 noiembrie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.