Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pe 2 luni. Afla cum va fi vremea in perioada noiembrie - decembrie 2015

Prognoza meteo pe 2 luni. Afla cum va fi vremea in perioada noiembrie - decembrie 2015

Potrivit estimarilor primite de la meteorologi, temperaturile din urmatoarele doua luni se vor situa peste limita normala in cea mai mare a tarii. In luna noiembrie temperaturile vor fi apropiate de media anuala, iar in unele zone ale tarii temperaturile se vor situa peste limita.
 
Prima luna de iarna vine cu temperaturi apropiate de media multianuala, iar cantitatea de precipitatii se incadreaza in limite normale.

Vremea in luna noiembrie

In luna noiembrie valorile termice vor fi apropiate de media temperaturii multianuale, cu exceptia sud-estului si local sudului si vestului tarii, unde acestea se vor situa peste normele climatologice ale perioadei, de 3,8 grade Celsius. Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa in limitele normale pe aproape intreg teritoriul tarii, exceptie facand centrul si local nordul si estul tarii, unde cantitatile de precipitatii vor fi mai mari.
 
Banat - sunt prognozate temperaturi de 4-7 grade Celsius, cantitatea medie de precipitatii fiind cuprinsa intre 40 si 58 l/mp.
 
Crisana - temperaturile vor fi de 4-6 grade Celsius, iar cantitatea medie de precipitatii va fi cuprinsa intre 43 si 63 l/mp.
 
Maramures - temperaturi de 3-5 grade Celsius, cantitatea medie de precipitatii cuprinsa intre 39 si 77 l/mp.
 
Transilvania - temperaturi de 0-5 grade Celsius, precipitatiile fiind cuprinse intre 21-49 l/mp.
 
Oltenia - temperaturi de 2-6 grade Celsius si precipitatii de 39-81 l/mp.
 
Dobrogea - temperaturi de 3-6 grade Celsius si precipitatii cuprinse intre 22-46 l/mp.
 
Moldova - temperaturile vor fi cuprinse intre 0 si 5 grade Celsius, iar cantitatea medie de precipitatii va fi cuprinsa intre 23 si 36 l/mp.

Vremea in luna decembrie

Prima luna de iarna va aduce temperaturi apropiate de media multianuala, iar in sud est si local in sudul si vestul tarii temperaturile vor prezenta o usoara crestere pentru sezonul rece. Cantitatile de precipitatii se vor situa in limitele normale in majoritatea regiunilor, in centrul tarii sunt posibile precipitatii peste medii, iar in sud sub normele lunare, de 44, 8 l/mp.
 
Banat - temperatura va fi de 0 pana la 2 grade Celsius, iar cantitatea de precipitatii va fi cuprinsa intre 45 si 70 l/mp.
 
Crisana - temperatura intre 0 si un grad Celsius si precipitatii de 46-70 l/mp.
 
Maramures - temperaturile vor fi cuprinse intre -2 grade si un grad Celsius.
 
Transilvania - temperatura intre  -2 si 0 grade Celsius, precipitatii de 22-68 l/mp.
 
Oltenia - temperatura cuprina intre -1 grad Celsius si 1 grad, precipitatii de 39-87 l/mp.
 
Dobrogea - temperaturi de 0 pana la 3 grade Celsius,  iar precipitatiile vor fi de 20-40 l/mp.
 
Moldova - temperatura intre  -2 si 0 grade Celsius, precipitatii de 24-40 l/mp.
23 octombrie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.