Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 23-25 octombrie 2015

Prognoza meteo 23-25 octombrie 2015

Vremea in tara  - vineri
Spre finalul saptamanii, temperatura se va situa in limitele normale pentru aceasta perioada a anului. Temperatura minima va fi de 6 grade, iar cea maxima va ajunge pana la 15 grade. Cerul va fi predominant noros si seara vor fi ploi in averse.

Vremea in Bucuresti - vineri
In prima parte a zilei cerul va prezenta innorari sporadice, iar la finalul zilei este posibil sa ploua slab. Temperaturile se vor situa intre 9 si 12 grade Celsius.

Vremea in tara - sambata
Valorile vor fi normale pentru perioada in care ne aflam, cerul fiind variabil, cu innorari in zonele nordice, centrale, estice si de sud-est, unde va ploua pe arii restranse. Temperaturile vor fi cuprinse intre 9 si 14 grade Celsius.

Vremea in Bucuresti - sambata
Weekendul va debuta cu temperaturi placute pentru perioada din an in care ne aflam. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre 6 si 13 grade Celsius, iar cerul va fi partial noros. Vantul va sufla moderat si va atinge viteza de 9km/h.

Vremea in tara  - duminica
Vremea continua sa fie placuta in majoritatea zonelor tarii, iar ploile vor fi putine, singurele regiuni in care vor aparea ploi in averse fiind Muntenia, Dobrogea si Moldova.

Vremea in Bucuresti - duminica
Duminica vremea va continua sa fie calda, temperaturile situandu-se intre 8 si 14 grade Celsius. Vantul va sufla usor, viteza fiind de 9 km/h, iar sansele de precipitatii sunt foarte scazute.
23 octombrie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.