Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme rece - prognoza meteo 22-24 octombrie 2015

Vreme rece - prognoza meteo 22-24 octombrie 2015

Vremea in tara - joi

Joi, vremea va intra intr-un proces de racire. Temperatura nu va trece de 10 grade in Miercurea Ciuc si 16 grade in zonele de ses. In regiunile sudice si sud-estice va ploua, iar aria ploilor se va extinde seara. In restul teritoriilor cerul va fi variabil si izolat va ploua slab, vantul avand unele intensificari pe litoral.

Vremea in Bucuresti - joi
In Bucuresti, vremea se va incadra in limitele normale pentru perioada in care ne aflam, temperaturile ajungand la valori cuprinse intre 6-8 grade dimineata si 14-15 grade dupa amiaza. Cerul va fi noros si va ploua in special seara.

Vremea in tara - vineri

La finalul saptamanii temperaturile vor fi apropiate de temperaturile normale in aceasta perioada a anului, in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile se vor situa intre 10 si 16 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile sudice, unde pe arii restranse va ploua. In zonele joase ale tarii vor fi conditii de ceata.

Vremea in Bucuresti - vineri

Cerul va prezenta innorari sporadice in prima parte a zilei, cand este foarte posibil sa ploua slab. Dimineata temperaturile se vor situa intre 8-9 grade, maxima zilei situandu-se in jurul valorii de 15 grade.

Vremea in tara - sambata

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, cerul fiind variabil, cu innorari locale in regiunile nordice, centrale, estice si de sud - est, unde va ploua pe arii restranse. Temperaturile se vor situa intre 0 si 17 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Prima zi de weekend va aduce temperaturi placute pentru perioada din an in care ne aflam. Temperatura aerului va fi cuprinsa in intervalul 6 -14 grade, cerul fiind insorit spre partial noros. Vantul va sufla moderat si va atinge viteza de 12 km/h. 
21 octombrie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.