Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calda. Prognoza meteo 22 - 24 septembrie 2015

Vreme calda. Prognoza meteo 22 - 24 septembrie 2015

Vremea in tara - marti

Vremea va fi in general frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit in ultima decada a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari pe parcursul zilei in zona de munte, unde izolat va ploua slab, iar in a doua parte a noptii in sud si sud-est. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sudul Banatului, iar ziua local si in Dobrogea si Baragan. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 28 de grade, iar cele minime intre 10 si 18 grade, mai scazute in depresiuni, spre 6 grade si usor mai ridicate pe litoral. Izolat vor fi conditii de ceata.

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea va fi in continuare usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada din an; astfel, temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima de 14...16 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in a doua parte a noptii, iar vantul va sufla slab si moderat.

Vremea in tara - miercuri

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 30 de grade, cu cele mai ridicate valori in nord-vest. in cursul zilei cerul va fi partial noros si doar izolat va ploua in sudul extrem si la munte. Noaptea aria de nebulozitate va cuprinde majoritatea zonelor, iar ploile se vor semnala local in jumatatea de sud a teritoriului si pe arii mai restranse in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. Minimele termice vor fi cuprinse intre 11 si 20 de grade.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi calda, cu o maxima a temperaturii aerului de 27...28 de grade. Cerul va partial noros ziua, insa noaptea nebulozitatea va fi mai accentuata si temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 16...17 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi in general instabila, iar valorile termice vor scadea in aproape toata tara, mentinandu-se totusi peste mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii relativ extinse. Vor fi mai ales averse, insotite izolat de descarcari electrice, local cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zonele montane si in Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 29 de grade, iar cele minime intre 11 si 19 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Cerul va avea innorari si va ploua mai ales pe timpul zilei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima, in scadere fata de zilele precedente, va fi de 22...23 de grade, iar cea minima se va situa in jurul a 16 grade.


21 septembrie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.