Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi deosebit de calda. Prognoza meteo 15 - 17 septembrie 2015

Vremea va fi deosebit de calda. Prognoza meteo 15 - 17 septembrie 2015

Vremea in tara - marti

Vremea va fi calda pentru mijlocul lunii septembrie, mai ales in vestul si centrul tarii. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile vestice, dar si in cele estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 30 de grade, iar cele minime intre 7...8 grade in estul Transilvaniei si 19...20 de grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea va deveni usor mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.

Vremea in tara - miercuri

Vremea va fi calda, chiar deosebit de calda pentru aceasta perioada in regiunile vestice si, partial in cele centrale, cu temperaturi maxime cuprinse intre 22 si 32 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in special dupa-amiaza la munte si in nord-vestul teritoriului, unde izolat vor fi averse si, posibil, descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in sudul Banatului si in Moldova. Temperaturile minime se vor incadra, in general, intre 9 si 19 grade. Spre sfarsitul intervalului, in zonele joase de relief vor fi conditii de ceata.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea se va mentine usor mai calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta perioada in regiunile vestice si centrale si calda in rest, cu temperaturi maxime ce vor fi cuprinse, in general, intre 24 si 33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, mai ales in cursul zilei, in vestul, nord-vestul si estul tarii. Temperaturile minime se vor incadra intre 8 in depresiunile din estul Transilvaniei si 22 de grade in Dealurile de Vest. Vor fi conditii de ceata.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.
14 septembrie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.