Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea in urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo 14 - 27 septembrie 2015

Vremea in urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo 14 - 27 septembrie 2015

La inceputul intervalului analizat, intre 17 si 18 septembrie, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului cu maxime de pana la 34 de grade Celsius. Dupa 20 septembrie vremea se va raci, devenind normala pentru aceasta luna a anului: maximele diurne vor atinge 22 de grade Celsius in timp ce minimele nocturne vor cobori pana spre 9 grade. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi scazuta, abia dupa 20 septembrie existand posibilitatea de aparitie insa doar izolat. 

Vremea in Banat

Vremea se va incalzi treptat in primele zile ale intervalului devenind calda, iar in zilele de 17 si 18 septembrie chiar deosebit de calda, cu medii regionale ale temperaturilor maxime de pana la 33...34 de grade. incepand cu data de 19 septembrie vremea se va raci, astfel incat pe parcursul celei de a doua saptamani se vor inregistra valori termice diurne, in medie, de 22...23 de grade, apropiate de cele normale pentru ultima decada a acestei luni. Temperaturile minime vor oscila in medie intre 12 si 18 grade, in prima saptamana si intre 10 si 12 grade, in cea de a doua saptamana. Probabilitatea pentru averse, in general slabe cantitativ, va fi mai mare dupa data de 19 septembrie, cand acestea pot aparea zilnic. 

Vremea in Crisana

In primele zile ale intervalului valorile maxime de temperatura vor fi in crestere si vor caracteriza o vreme calda, chiar deosebit de calda in zilele de 17 si 18 septembrie, cand vor ajunge la medii regionale de 33...34 de grade. incepand cu data de 19 septembrie vremea se va raci, astfel incat pe parcursul celei de a doua saptamani se vor inregistra temperaturi diurne in medie de 22...23 de grade, apropiate de cele normale pentru ultima decada a acestei luni. Temperaturile minime vor oscila in medie intre 12 si 18 grade, exceptand noptile din perioada 22 – 27 septembrie, cand se vor situa doar intre 10 si 12 grade. Probabilitatea de aparitie a averselor va fi mai mare dupa data de 19 septembrie, cand acestea pot aparea zilnic. 

Vremea in Transilvania

Vremea se va incalzi treptat la inceputul intervalului, devenind chiar deosebit de calda in perioada 17 - 19 septembrie, cand vor fi maxime, in medie regionala, cuprinse intre 30 si 32 de grade. Apoi valorile termice diurne vor scadea, astfel incat pe parcursul celei de a doua saptamani vor ajunge la medii de 20...22 de grade, apropiate de cele normale pentru ultima decada a acestei luni. Temperaturile minime vor oscila in medie intre 10 si 14 grade, in prima saptamana si intre 8 si 10 grade, in cea de a doua saptamana. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai mare in intervalul 20 -24 septembrie. 

Vremea in Maramures 

In primele zile ale intervalului, valorile maxime de temperatura vor fi in crestere si vor caracteriza o vreme calda, chiar deosebit de calda in perioada 17 - 19 septembrie, cand vor ajunge la medii de 31...32 de grade. Apoi, vremea se va raci, astfel incat pe parcursul celei de a doua saptamani se vor inregistra temperaturi diurne, in medie regionala, de 20...22 de grade, valori apropiate de cele normale pentru ultima decada a acestei luni. in noptile din perioada 15 – 21 septembrie temperaturile minime vor oscila in medie intre 12 si 16 grade, iar in restul intervalului se vor situa in jurul valorii de 10 grade. in jurul datei de 20 septembrie vor fi averse, posibil mai insemnat cantitativ, dar ploi slabe pot aparea si in intervalul 21 - 26 septembrie. 

Vremea in Moldova 

Vremea se va incalzi treptat in primele zile si va deveni calda pentru aceasta perioada, mai ales intre 17 și 19 septembrie, cand vor fi temperaturi maxime cuprinse, in medie regionala, intre 28 si 30 de grade. Apoi valorile termice diurne vor scadea, astfel incat pe parcursul celei de a doua saptamani mediile regionale se vor situa in jurul valorii de 22 de grade si vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decada a acestei luni. Temperaturile minime vor fi cuprinse, in medie, intre 12 si 16 grade, exceptand ultimele nopti, cand se vor apropia de 10 grade. Ploi, in general slabe cantitativ, pot aparea mai ales dupa data de 19 septembrie. 

Vremea in Dobrogea 

In prima saptamana temperaturile maxime vor creste usor, de la medii regionale de 22...23 de grade, pana in jurul valorii de 26 de grade, in perioada 18 – 20 septembrie, dupa care in cea de a doua saptamana vor scadea spre medii de 22 de grade. Minimele termice se vor situa, in medie, intre 14 si 17 grade, pe tot parcursul intervalului.Probabilitatea de aparitie a ploilor, in general slabe cantitativ, va fi mai mare incepand cu data de 22 septembrie. 

Vremea in Muntenia

In primele zile ale intervalului valorile maxime de temperatura vor fi in crestere si vor ajunge in 18 si in 19 septembrie la o medie regionala de 30 de grade. Apoi, vremea se va raci treptat, astfel incat pe parcursul celei de a doua saptamani se vor inregistra temperaturi diurne de pana la 24 de grade, apropiate de cele normale pentru ultima decada a acestei luni. Temperaturile minime vor oscila in medie intre 13 si 16 grade, exceptand ultimele nopti cand se vor situa in jurul valorii de 12 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai mare in perioada 20 - 23 septembrie.

Vremea in Oltenia

In primele zile ale intervalului vremea se va incalzi, devenind calda pentru aceasta perioada in 18 si 19 septembrie, cand temperaturile maxime vor ajunge la medii regionale in jurul valorii de 30 de grade. Apoi, vremea se va raci treptat, astfel incat pe parcursul celei de a doua saptamani se vor inregistra temperaturi diurne, in medie, de pana la 22 de grade, apropiate de cele normale pentru ultima decada a acestei luni. Minimele nocturne vor oscila in medie intre 13 si 16 grade, exceptand ultimele nopti cand se vor situa in jurul valorii de 12 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare incepand cu data de 20 septembrie. 

Vremea la munte

Vremea se va incalzi treptat pana in jurul datei de 18 septembrie, cand se vor inregistra valori termice diurne, in medie, de 24 de grade, apoi se va raci, astfel incat pe parcursul celei de a doua saptamani vor fi valori maxime in jurul a 14 grade. in noptile din perioada 17 – 20 septembrie mediile temperaturilor minime se vor incadra intre 12 si 14 grade, iar in restul intervalului se vor situa intre 6 si 10 grade. Ploile vor avea o probabilitate mai mare de apariție dupa data de 20 septembrie. 
14 septembrie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.