Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine racoroasa si in weekend. Prognoza meteo 12 - 14 septembrie

Vremea se mentine racoroasa si in weekend. Prognoza meteo 12 - 14 septembrie

Vremea in tara - sambata

Sambata, in jumatatea de vest a tarii, vremea se va ameliora ca aspect, cerul va deveni treptat variabil si izolat va mai ploua slab, mai ales in zonele montane, conditii in care valorile termice diurne vor marca o usoara crestere.in schimb, in regiunile din jumatatea estica, vremea se va mentine racoroasa, cu innorari persistente pe timpul zilei cand va ploua pe arii relativ extinse in Muntenia si Dobrogea unde izolat se pot cumula peste 10...15 l/mp si local in Moldova si estul Transilvaniei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sud-estul teritoriului si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16...17 grade in Moldova si in estul Transilvaniei si 23...24 de grade in Banat si Crisana; minimele termice se vor incadra intre 7 si 17 grade. Izolat se va semnala ceata.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine in general inchisa si racoroasa. innorarile vor fi persistente mai ales pe timpul zilei cand temporar va ploua. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 18...19 grade, iar cea minima de 12...13 grade.

Vremea in tara - duminica

Vremea se va ameliora ca aspect si se va incalzi usor in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si conditii pentru ploi slabe, izolate in estul tarii, la inceputul zilei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe litoral, dar in special in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 27 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade, usor mai scazute in depresiunile intramontane. Mai ales in orele diminetii, izolat se va semnala ceata.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea se va incalzi, valorile termice apropiindu-se de cele normale in aceasta perioada. Temperatura maxima va fi de 24...25 de grade, iar cea minima de 11...13 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Vremea in tara - luni

Vremea va deveni in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 28 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre 6 grade. 

Vremea in Bucuresti - luni

Vremea va continua sa se incalzeasca usor si va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade. 


11 septembrie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.