Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme predominant inchisa. Prognoza meteo 11 - 13 septembrie 2015

Vreme predominant inchisa. Prognoza meteo 11 - 13 septembrie 2015

Vremea in tara - vineri

Vremea va fi predominant inchisa, iar valorile termice vor fi mai coborate decat cele normale pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Va ploua in Oltenia, Muntenia, sudul Transilvaniei si in zonele de munte aferente, unde si cantitatile de apa vor fi insemnate, depasind pe arii restrinse 25...30 l/mp, iar in celelalte regiuni ploile se vor semnala local. Vantul va prezenta unele intensificari mai ales in sudul si sud-estul tarii, precum si in zonele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 grade in depresiuni si 25 de grade in Dobrogea, iar cele minime se vor incadra intre 7 si 19 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi inchisa si rece pentru aceasta perioada. Temporar va ploua, mai abundent la inceputul si sfarsitul intervalului. Vantul va avea intensificari, cu viteze mai mari in timpul zilei, cand va atinge la rafala 55 km/h. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea se va mentine inchisa in jumatatea de est a tarii, unde, mai ales in timpul zilei, va ploua pe arii extinse, iar izolat se vor cumula cantitati de apa mai insemnate. in restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala local in Oltenia si izolat in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari in sud-estul teritoriului si pe crestele montane. Valorile termice se vor mentine mai scazute decat cele normale in aceasta perioada, cu precadere in sud si est. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15...16 grade in Moldova si in estul Transilvaniei si 23 de grade in Banat, iar cele minime se vor incadra intre 8 si 16 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine in general inchisa si rece pentru aceasta perioada. Cerul va avea innorari si, temporar va ploua, mai ales in prima parte a zilei. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade.

Vremea in tara - duminica

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor si se va incalzi usor in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua si izolat ploi slabe, in special in zonele montane. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral, iar in partea a doua a intervalului si in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 26 de grade, iar cele minime intre 6 si 18 grade.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea se va incalzi, valorile termice apropiindu-se de cele normale in aceasta perioada. Temperatura maxima va fi de 24...25 de grade, iar cea minima de 11...13 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

10 septembrie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.