Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea devine instabila. Prognoza meteo 10 - 12 septembrie 2015

Vremea devine instabila. Prognoza meteo 10 - 12 septembrie 2015

Vremea in tara - joi

Joi, vremea va deveni in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si va ploua, ziua pe arii extinse in sud-vest si local in zona montana, iar seara si noaptea, aria precipitatiilor va fi in extindere si va cuprinde cea mai mare parte a tarii. Exceptie vor face regiunile estice si sud-estice, unde innorarile vor fi temporare si numai izolat vor fi ploi de scurta durata. Vor fi mai ales averse, trecator vor fi posibile descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi, pe arii restrânse 25...30 l/mp, indeosebi in Oltenia, Banat si zonele montane aferente. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in jumatatea de sud si in zonele de munte, viteze mai mari, in jurul a 60 km/h, urmând a se inregistra in sudul Banatului. Temperaturile maxime, in general mai scazute decât in ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade, iar cele minime se vor situa intre 5...7 grade in depresiuni si 18...19 grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - joi

Cerul va prezenta innorari, mai accentuate noaptea, când trecator va ploua. Vântul se va intensifica treptat si va atinge viteze la rafala in jur de 50 km/h. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 15...16 grade.

Vremea in tara - vineri

Vineri, vremea va fi predominant inchisa, iar valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Cerul va avea innorari si va ploua in Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Transilvaniei si in zonele de munte, unde si cantitatile de apa vor fi insemnate, izolat peste 25...30 l/mp. in celelalte regiuni ploile se vor semnala local. Vor fi mai ales averse, trecator insotite si de descarcari electrice. Vântul va continua sa prezinte intensificari in sudul si sud-estul tarii, precum si in zonele de munte, in timp ce in celelalte regiuni acestea vor fi pe spatii mai mici si la cote mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 15 si 24 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 7 grade in depresiuni si 19...20 de grade grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi inchisa, iar valorile termice vor fi mai coborate decat cele normale pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar vantul va avea intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimã va fi de 13...15 grade.

Vremea in tara - sambata

Valorile termice se vor mentine mai coborate decat cele normale pentru aceasta perioada a anului in majoritatea regiunilor. Cerul va avea innorari temporare si va mai ploua, local la munte si pe arii restranse in rest. Vantul va avea intensificari in sudul, estul si centrul tarii si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 14 și 24 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 7 și 15 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Cerul va fi temporar noros si vor mai fi condiții ca trecator sa ploua. Vantul va avea unele intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade.

9 septembrie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.