Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in general instabila. Prognoza meteo 9 - 11 septembrie 2015

Vreme in general instabila. Prognoza meteo 9 - 11 septembrie 2015

Vremea in tara - miercuri

Vremea va fi in continuare racoroasa in vestul si in nordul tarii, in timp ce in restul teritoriului regimul termic va fi caracterizat de valori in jurul celor obisnuite pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, ziua, in nordul tarii si la munte, precum si in sud-est, unde cu totul izolat va ploua slab. Spre seara, dar mai ales in cursul noptii, nebulozitatea se va accentua treptat in majoritatea regiunilor, incepând cu cele sud-vestice. Vor fi mai ales averse, pe arii restrânse in Oltenia si sudul Banatului si numai izolat, posibil, in celelalte zone. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 grade in Maramures si estul Transilvaniei si 27 de grade in partea sudica a teritoriului, iar minimele termice se vor incadra intre 3...4 grade in depresiuni si 17...18 grade pe litoral. Dimineata si noaptea, izolat se va semnala ceata.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea se va mentine in general frumoasa, iar regimul termic se va incadra in limitele normale ale acestei perioade. Cerul va fi variabil pe parcursul zilei, dar se va innora trepat in cursul noptii. Vântul va sufla slab pâna la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va deveni in general instabila. Cerul va avea innorari si va ploua, ziua pe arii extinse in sud-vest, local in zona montana si pe spatii mai restrânse in restul teritoriului. Seara si in cursul noptii, aria precipitatiilor va fi in extindere si numai in partea de est si sud-est a tarii, ploile se vor semnala pe arii restrânse. Vor fi mai ales averse, insotite trecator si de descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor fi insemnate, cu precadere in Oltenia, Banat si la munte. Vântul va deveni moderat, cu intensificari sustinute in jumatatea de sud si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 26 de grade, iar cele minime se vor situa intre 6...8 grade in depresiuni si 19...20 de grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - joi

Cerul va avea innorari, mai accentuate seara si in cursul noptii când temporar va ploua. Vântul se va intensifica treptat, iar in a doua parte a intervalului va atinge la rafala viteze de 50...55 km/h. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 16...18 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea va fi predominant inchisa, iar valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Cerul va avea innorari si va ploua pe arii relativ extinse. Ploile vor fi si sub forma de aversa, pot fi insotite de descarcari electrice, iar local cantitatile de apa vor fi insemnate. Vântul va avea intensificari sustinute in sudul si estul tarii, iar la munte va fi tare, in timp ce in celelalte regiuni acestea vor fi pe spatii mai mici si la cote mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 14 si 24 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 7 si 19 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi inchisa, iar valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar vântul va avea intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.

8 septembrie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.