Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine racoroasa. Prognoza meteo 8 - 10 septembrie 2015

Vremea se mentine racoroasa. Prognoza meteo 8 - 10 septembrie 2015

Vremea in tara - marti

Vremea se va mentine racoroasa in regiunile intracarpatice, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru prima decada a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice si la munte, iar in prima parte a zilei si in estul extrem, zone unde doar izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si izolat in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17...18 grade in Maramures, estul Transilvaniei si nordul Moldovei si 26 de grade in Muntenia si sudul Olteniei; minimele termice se vor incadra intre 3...4 grade in depresiuni si 16...18 grade pe litoral. Izolat, dimineata si noaptea, se va semnala ceata.

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima de 12...13 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - miercuri

Vremea va fi in continuare racoroasa in vestul si in nordul tarii, in timp ce in restul teritoriului regimul termic va fi caracterizat de valori in jurul celor obisnuite pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul tarii unde pe arii restranse va ploua slab, iar noaptea si in regiunile sudice si sud-vestice unde pot aparea ploi izolate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17...18 grade in nordul extrem si 26...27 de grade in partea sudica a teritoriului; minimele termice se vor incadra intre 3...4 grade in depresiuni si 17...18 grade pe litoral. Dimineata si noaptea, izolat se va semnala ceata.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea se va mentine predominant frumoasa, cu un regim termic normal pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre dimineata, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima de 13...15 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi caracterizata de un regim termic apropiat de cel normal pentru aceasta perioada din an. Ziua, cerul va fi variabil, cu innorari temporare, dar numai pe arii restranse, mai ales la munte, va ploua slab. Noaptea nebulozitatea va cuprinde toate regiunile si vor fi averse cu precadere in jumatatea de sud-vest a tarii. Izolat se pot cumula cantitati de apa insemnate, iar ploile vor fi insotite trecator si de descarcari electrice. Vantul va deveni moderat, cu intensificari temporare in sudul si sud-vestul teritoriului, precum si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 grade in nordul Moldovei si 27 de grade in Muntenia si vestul Dobrogei, iar cele minime se vor situa intre 6...8 grade in depresiuni si 19...20 de grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in continuare caracterizata de un regim termic diurn apropiat de cel normal pentru aceasta data, cu o maxima a temperaturii aerului de 25...26 de grade. Cerul se va innora treptat si mai ales spre sfarsitul intervalului este posibil sa ploua, conditii in care minima termica nu va cobori sub 15...17 grade. Vantul va sufla in general moderat.

7 septembrie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.