Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme caniculara si averse locale 2 - 4 septembrie 2015

Vreme caniculara si averse locale 2 - 4 septembrie 2015

Vremea in tara - miercuri

Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara dupa-amiaza in cea mai mare parte a tarii, iar in zonele de campie si de podis, indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati. Ziua, cerul va fi mai mult senin, dar seara si noaptea vor fi unele innorari in regiunile vestice si nordice, precum si in zonele montane aferente, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Spre dimineata, in Dobrogea si Baragan, izolat se va forma ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 31 si 38 de grade, mai coborate pe litoral pana la 27 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 8 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 24 de grade in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 35...36 de grade, iar cea minima de 17...18 grade.

Vremea in tara - joi

Desi valorile termice vor marca o scadere usoara fata de ziua precedenta in jumatatea nordica a tarii, vremea va fi in continuare calduroasa, local caniculara, in special in Campia Romana si Podisul Moldovei, unde si disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, mai ales dupa-amiaza si seara, cand se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului, local in zonele de munte si pe arii mai restranse in regiunile vestice, nordice si centrale. Vor fi conditii de grindina, iar izolat, indeosebi la munte, cantitatile de apa pot depasi 15...20 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 37 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 12 si 20 de grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase, izolat va fi ceata.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand si indicele temperatura - umezeala (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 35 de grade, iar cea minima va fi de 18...20 de grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea va fi in continuare calduroasa, local caniculara in sudul si estul teritoriului. in vestul, centrul si nordul tarii si in zonele de deal si de munte, cerul va avea innorari temporar accentuate si, mai ales dupa-amiaza si seara, pe arii restranse, vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi conditii de grindina. in celelalte regiuni, cerul va fi variabil la senin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 de grade pe litoral si 37 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 12 si 22 de grade. Dimineata si noaptea, in sud-estul tarii vor fi conditii de ceata.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara in orele amiezii, cu o maxima termica in jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura minima va fi de 18...20 de grade.


1 septembrie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.