Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Canicula continua. Prognoza meteo 1 - 3 septembrie

Canicula continua. Prognoza meteo 1 - 3 septembrie

Vremea in tara - marti

Vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza in zonele de campie si de podis, unde idicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, al Moldovei, in Dobrogea, dar si la munte, la altitudini mari. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 31 si 38 de grade, mai coborate pe litoral pana la 27 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 8 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 25 de grade in Dealurile de Vest. 

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand si indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi usor pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 35...36 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

Vremea in tara - miercuri

Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara dupa-amiaza in zonele de campie si de podis, unde disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari seara si noaptea regiunile vestice si nordice, unde izolat vor fi averse si descarcarcari electrice. Spre dimineata, in Dobrogea si Baragan, se va forma nebulozitate joasa stratiforma si izolat ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 31 si 38 de grade, mai coborate pe litoral pana la 27 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 8 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 24 de grade in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand si indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi usor pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 35...36 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

Vremea in tara - joi

Desi valorile termice vor marca o scadere usoara fata de ziua precedenta in jumatatea nordica, vremea va fi in continuare calduroasa, local caniculara, in special in Campia Romana si Podisul Moldovei, unde si disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, mai ales dupa-amiaza si seara, cand se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului, local in zonele de munte si pe arii mai restranse in regiunile vestice, nordice si centrale. Vor fi conditii de grindina, iar indeosebi la munte, izolat cantitatile de apa vor fi insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 37 de grade, iar cele minime se vor situa intre 12 si 22 de grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase din sud-estul teritoriului, va fi nebulozitate joasa stratiforma si izolat ceata.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand si indicele temperatura - umezeala (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 35 de grade, iar cea minima de 19...20 de grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca

31 august 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.