Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme caniculara in weekend. Prognoza meteo 29 - 31 august 2015

Vreme caniculara in weekend. Prognoza meteo 29 - 31 august 2015

Vremea in tara - sambata

Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari, noaptea, in delta si pe litoral. Temperaturile maxime se vor situa intre 30 si 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 9 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 24 de grade in Dealurile de Vest si in estul Dobrogei. 

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi calduroasa. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 34 de grade, iar cea minima va fi de 19...20 de grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - duminica

Vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza in Crisana, Banat, Oltenia si pe arii restranse in rest. Indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati, local, in zonele de campie si de podis din vestul si sudul tarii si doar izolat in restul teritoriului. Cerul va fi variabil in nordul, centrul, estul tarii si la munte si mai mult senin in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea, sudul Banatului si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 27 si 36 de grade, iar cele minime, in general, intre 12 si 22 de grade.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand se va inregistra o temperatura maxima in jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 18...20 grade

Vremea in tara - luni

Vremea va fi in continuare calduroasa, local caniculara dupa-amiaza in zona de campie și de podiș. Cerul va fi variabil la munte si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 28 si 36 de grade, iar cele minime, in general, intre 14 si 22 de grade.

Vremea in Bucuresti - luni

Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara dupa-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 35 de grade, iar cea minima va fi de 19...21 de grade.
28 august 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.