Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine calda. Prognoza meteo 28-30 august 2015

Vremea se mentine calda. Prognoza meteo 28-30 august 2015

Vremea in tara - vineri

Vremea va fi calduroasa dupa-amiaza in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 29 si 34 de grade, izolat mai scazute pe litoral pana la 27 de grade. Minimele termice vor fi cuprinse intre 9 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 22 de grade in Dealurile de Vest si in Delta.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi calduroasa dupa-amiaza, cu o maxima termica de 32...33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura minima va fi de 17...18 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, izolat caniculara dupa-amiaza in special in Campia de Vest si in Moldova. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre 29 si 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 11 grade si 23 de grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi in continuare calduroasa dupa-amiaza. Cerul va fi senin si vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 33...34 de grade, iar cea minima de 18...19 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - duminica

Vremea se va mentine calduroasa, local caniculara dupa-amiaza indeosebi in vestul si sudul tarii. Cerul va fi variabil in zona montana si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 28 si 36 de grade, iar cele minime, in general, intre 14 si 22 de grade.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand se va inregistra o temperatura maxima in jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 18...20 grade.
27 august 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.