Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calda si izolat caniculara. Prognoza meteo 27-29 august 2015

Vreme calda si izolat caniculara. Prognoza meteo 27-29 august 2015

Vremea in tara - joi

Vremea va fi predominant frumoasa, dar calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil la munte, unde cu totul izolat vor fi conditii ca, trecator, sa ploua slab si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 12 si 20 de grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi frumoasa, dar si calduroasa dupa-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi in jur de 32 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa in orele amiezii in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil la munte si in regiunile estice si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 27 si 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 9 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 23 de grade in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea se va mentine frumoasa, dar calduroasa in orele amiezii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 32...33 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi mai mult senin, exceptand zona montana, iar in cursul noptii jumatatea nordica a Moldovei, unde vor fi unele innorari si cu totul izolat se vor semnala ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 29 si 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 11 si 24 de grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi in continuare frumoasa, dar calduroasa in orele amiezii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 34 de grade, iar cea minima va fi de 18...20 de grade.

26 august 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.