Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calduroasa. Prognoza meteo 26-28 august 2015

Vreme calduroasa. Prognoza meteo 26-28 august 2015

Vremea in tara - miercuri

Vremea se va mentine in general frumoasa si usor mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a țarii. Cerul, mai mult senin in prima parte a zilei, va avea unele innorari dupa-amiaza si seara in zonele montane si in regiunile nordice, unde izolat vor fi ploi de scurta durata si, posibil, descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 20 de grade.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea se va menține frumoasa si usor mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi predominant frumoasa, dar calduroasa in cea mai mare parte a țarii. Cerul va fi variabil la munte, unde cu totul izolat vor fi condiții ca, trecator, sa ploua slab si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 12 si 20 de grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi frumoasa si calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa in orele amiezii in cea mai mare parte a țarii. Cerul va fi variabil la munte si in regiunile estice si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 27 si 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 23 de grade in Dealurile de Vest si pe litoral.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea se va menține frumoasa, dar calduroasa in orele amiezii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 32...33 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

25 august 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.