Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea continua sa se incalzeasca. Prognoza meteo 25-27 august 2015

Vremea continua sa se incalzeasca. Prognoza meteo 25-27 august 2015

Vremea in tara - marti

Vremea se va mentine in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor, devenind calda pentru aceasta perioada, mai ales in vestul, centrul, nordul si nord-estul tarii. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari dupa-amiaza si noaptea in nord-vest, nord si la munte, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in timpul zilei in Banat si pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 32 de grade, iar cele minime intre 6 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 21 de grade in Delta Dunarii. 

Vremea in Bucuresti - marti

Marţi, vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca, devenind uşor mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 30...31 de grade, iar cea minima de 14...16 grade, mai scazuta la periferia orasului spre 12 grade.

Vremea in tara - miercuri

Vremea se va mentine in general frumoasa si usor mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari, mai ales dupa-amiaza si seara, in zonele montane si in regiunile nordice, unde izolat vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 21 de grade.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va deveni calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi predominant frumoasa si calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele innorari ziua in zonele montane unde cu totul izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 27 si 33 de grade, iar cele minime in general intre 12 si 20 de grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in continuare calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

24 august 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.