Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste. Prognoza meteo 22-24 august 2015

Vremea se incalzeste. Prognoza meteo 22-24 august 2015

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi in continuare rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil in regiunile nord-estice si va prezenta innorari in restul teritoriului. Temporar va ploua in jumatatea de sud-vest a tarii, unde si cantitatile de apa vor fi izolat mai insemnate si pe arii restranse in celelalte zone. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si in Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 25 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 7 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 19 grade in Delta Dunarii.

Vremea in Bucuresti - sambata

Desi valorile termice diurne vor marca o usoara crestere, vremea va fi racoroasa pentru aceasta data. indeosebi ziua, cerul va avea innorari temporare, trecator va ploua, iar vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

Vremea in tara - duminica

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, iar valorile termice vor creste usor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si ploi, indeosebi ziua, pe spatii restranse in regiunile vestice, cu precadere in zona montana aferenta, si izolat in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 26 de grade, iar cele minime intre 5 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 18 grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va continua sa se incalzeasca usor, astfel ca temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 12...14 grade.

Vremea in tara - luni

Procesul de incalzire va continua, astfel incat vremea va deveni normala din punct de vedere termic in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si doar izolat ploi slabe in zonele montane. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 29 de grade, iar cele minime intre 7 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 20 de grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - luni

Procesul de incalzire va continua, astfel incat vremea va deveni normala din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 13...15 grade.
21 august 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.