Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploaie si vreme instabila. Prognoza meteo 18-20 august 2015

Ploaie si vreme instabila. Prognoza meteo 18-20 august 2015

Vremea in tara - marti

Vor continua intervalele cu instabilitate atmosferica accentuata, iar valorile termice vor marca o scadere in majoritatea regiunilor, astfel ca vremea va deveni racoroasa pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in Moldova. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 18 si 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 si 21 de grade. Temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ce mai pot lua aspect de vijelie pe arii relativ extinse in zonele deluroase si montane, dar si in nordul, centrul si estul teritoriului si pe arii mai restranse in rest. Cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat, mai ales in zona de munte, 35...40 l/mp. Se vor mentine conditiile pentru caderi de grindina. 

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea va fi in general instabila, iar valorile termice diurne vor continua sa scada fata de ziua anterioara, urmand a se apropia de cele normale pentru aceasta perioada. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 17...18 grade. Cerul va avea innorari temporar accentuate si, mai ales ziua, se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Vremea in tara - miercuri

Vor fi intervale de timp in care instabilitatea atmosferica va fi mai accentuata, ziua cu precadere in jumatatea de nord a teritoriului, iar noaptea, mai ales in sud-vest, centru si nord. Astfel, vor fi innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, ce pot lua si aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat, cu precadere in zonele deluroase si montane, 35...40 l/mp. Valorile termice diurne vor continua sa fie mai coborate decat mediile climatologice specifice acestei perioade in nord-vest, nord, centru si est, caracteritand o vreme racoroasa pentru acesta data, chiar rece in nord si nord-est, cu maxime ce se vor situa in general intre 18 si 30 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 10 si 19 grade.
 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Spre seara si noaptea, gradul de instabilitatea atmosferica va fi mai accentuat. Astfel, cerul va prezenta innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, ce pot avea si caracter torential, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Valorile termice diurne vor continua sa fie mai coborate decat mediile climatologice specifice acestei perioade, cu o maxima in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 15...16 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi in general instabila, iar tendinta de racire se va mentine, astfel incat vremea va fi racoroasa, chiar rece in nordul si nord-estul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 26 de grade, iar cele minime, in general, intre 10 si 20 de grade. Cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile de apa vor fi local mai insemnate si izolat vor fi conditii de grindina.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla moderat cu unele intensificari ziua, dar va slabi in intensitate pe parcursul noptii. Temperatura maxima, in scadere fata de intervalul anterior, va fi de 23...24 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

17 august 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.