Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calda si in weekend. Prognoza meteo 14-16 august 2015

Vreme calda si in weekend. Prognoza meteo 14-16 august 2015

Vremea in tara - vineri

Pe parcursul zilei de vineri, vremea se va mentine calduroasa, chiar caniculara in regiunea de Vest si Sud Vest. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari temporare, averse si descarcari electrice, local in zona montana si pe spatii mici in sudul, centrul si estul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in timpul ploilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 grade in depresiuni si 24 de grade in Dealurile de Vest si pe litoral.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi in continuare calduroasa, cu o temperatura maxima in jurul valorii de 33 de grade. Cerul va avea unele innorari, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 20...21 de grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii, caniculara in vest si sud-vest si izolat in centru, zone unde si disconfortul termic va fi accentuat. Maximele termice se vor incadra intre 28 de grade pe litoral si pana in jur de 37 de grade in Banat si Crisana. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in zona montana si in jumatatea de est a teritoriului, unde cu precadere dupa-amiaza si seara, pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari trecatoare ale vantului. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 25 de grade in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine calduroasa, cu o maxima termica de 33-34 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si seara cand se vor semnala averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperatura minima va fi de 20-21 de grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - duminica

Vremea va fi calduroasa, caniculara in zonele de campie si podis, unde indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi local pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, indeosebi, in zonele montane, precum si in regiunile vestice si sud-vestice, unde local se vor semnala averse si descarcari electrice. Izolat, cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 30 si 38 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 11 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 25 de grade pe litoral si in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand si indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 35-36 de grade, iar cea minima de 21-22 de grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca, spre 19 grade.
13 august 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.