Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme caniculara pana sambata. Prognoza meteo 13-15 august 2015

Vreme caniculara pana sambata. Prognoza meteo 13-15 august 2015

Vremea in tara - joi

Joi, vremea va fi caniculara iar disconfortul termic va fi accentuat in vestul si sudul tarii, iar la nivelul tarii temperaturile maxime se vor situa intre 29 si 38 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari temporare in jumatatea estica a tarii si in zona montana, unde pe arii restranse vor semnala ploi insotite de descarcari electrice.
 
Vantul va bate slab in majoritatea zonelor si va avea unele intensificari, ziua, in sud-estul tarii. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade. 

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea se va mentine caniculara, cu disconfort termic ridicat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea, cand vor fi conditii ca trecator sa ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 20...22 de grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - vineri

Vremea se va mentine caniculara indeosebi in regiunile vestice si sud-vestice, iar la nivelul intregii tari temperaturile maxime se vor incadra intre 29 si 38 de grade.
 
Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in zona montana si in regiunile estice si sud-estice, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 grade in depresiuni si 24 de grade in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi calduroasa, cu o temperatura maxima in jur de 33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 19...21 de grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi caniculara in orele amiezii in vestul tarii, local in sud si pe arii mai restranse in centru, unde disconfortul termic va fi accentuat. Maximele termice se vor incadra intre 28 de grade in sudul si nordul litoralului si 37...38 de grade in Crisana, Banat si Oltenia.
 
Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in zona montana, dar si in regiunile centrale, estice si sud-estice, unde cu precadere dupa-amiaza, izolat vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, cu valori mai scazute pana la 10 grade in depresiuni, dar si mai ridicate, pana la 26 de grade, in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi in continuare calduroasa, cu o maxima in crestere usoara fata de cea din ziua precedenta, de 34...35 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 20...22 de grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.
12 august 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.