Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Nimic nou sub soare: Canicula si disconfort termic pana vineri! Prognoza meteo 12-14 august 2015

Nimic nou sub soare: Canicula si disconfort termic pana vineri! Prognoza meteo 12-14 august 2015

Vremea in tara - miercuri

Miercuri vremea va fi caniculara in cea de-a doua parte a zilei in majoritatea regiunilor din tara iar disconfortul termic va fi ridicat. Indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi local pragul critic de 80 de unitati.
 
Cerul va fi variabil, cu unele innorari temporare si izolat averse insotite de descarcari electrice in centrul, estul si sud-estul tarii dar si in zona montana. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari pe parcursul zilei, in sud-estul teritoriului.
 
Temperaturile maxime se vor situa intre 29 si 39 de grade, iar minimele vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 26 de grade in Dealurile de Vest si Delta Dunarii. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi caniculara in a doua parte a zilei cand temperatura aerului va urca pana la 36...37 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare. Vantul va sufla slab si moderat. Minima termica va fi de 20...22 de grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - joi

Vremea caniculara si disconfortul termic vor persista in vestul, in sudul teritoriului si pe arii restranse in celelalte regiuni, astfel ca, la nivelul intregii tari, se vor inregistra temperaturi maxime cuprinse, in general, intre 32 si 38 de grade.
 
Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in jumatatea de est a tarii, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va avea unele intensificari, ziua, in regiunile sud-estice si va sufla in general slab in rest. Temperaturile minime se vor incadra intre 10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 26 de grade in Delta Dunarii si in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - joi 

Vremea se va mentine caniculara, cu disconfort termic ridicat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 36 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 20...21 de grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - vineri

Vremea va fi caniculara in majoritatea zonelor tarii, temperaturile maxime urmand a se incadra intre 30 si 38 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in zona montana si in regiunile estice, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 grade in depresiuni si 26 de grade in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea caniculara va persista, astfel ca temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 36 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 20...22 de grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.
11 august 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.