Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi caniculara. Prognoza meteo 11-13 august 2015

Vremea va fi caniculara. Prognoza meteo 11-13 august 2015

Vremea in tara - marti 

In a doua zi a acestei saptamani valul de caldura se va intensifica si va cuprinde toate zonele tarii. Astfel, la orele amiezii vremea va fi caniculara in majoritatea regiunilor, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi local pragul critic de 80 de unitati al disconfortului.

Cerul va fi variabil, cu unele innorari iar cu totul izolat se vor semnala ploi de scurta durata in a doua parte a zilei in zona montana, iar seara si la orele noptii posibil si in sud-estul tarii. Vantul va bate slab in majoritatea teritoriului si moderat in sud-est. Temperaturile maxime se vor situa intre 28...29 de grade in sudul litoralului si 38 de grade in Campia de Vest si Campia Romana. Temepraturile minime se vor incadra intre 10...12 grade in depresiunile intramontane din Carpatii Orientali si 26 de grade pe litoral. 

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea va fi caniculara dupa-amiaza, cand indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati al disconfortului. Cerul va fi variabil, cu unele innorari seara si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 36...37 de grade, iar cea minima de 22...23 de grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - miercuri

Vremea va fi in continuare caniculara dupa-amiaza in majoritatea zonelor, iar disconfortul termic va fi accentuat, indicele temperatura-umezeala (ITU) urmand a depasi local pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si conditii pentru ploi slabe, de scurta durata la munte si in regiunile sudice. 

Vantul va fi moderat in sud-est si va sufla in general slab in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 30 si 38 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 15 si 26 de grade, mai scazute in zonele depresionare, pana spre 9...10 grade in cele ale Carpatilor Orientali.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi caniculara in a doua parte a zilei cand temperatura aerului va urca pana in jurul a 37 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare. Vantul va sufla slab pana la moderat. Minima termica va fi de 21...23 de grade.

Vremea in tara - joi

Vemea caniculara va persista in majoritatea zonelor, dar cu precadere in cele vestice si sud-vestice, astfel ca, la nivelul intregii tari, se vor inregistra temperaturi maxime cuprinse in general intre 32 si 38 de grade. 

Cerul va fi variabil si doar cu totul izolat vor fi posibile ploi de scurta durata la munte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor incadra intre 10...11 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 25...26 de grade pe litoral si in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea se va mentine caniculara, urmand a se inregistra o maxima termica in jurul valorii de 37 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 19...21 de grade.
10 august 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.