Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi caniculara. Prognoza meteo 8-10 august 2015

Vremea va fi caniculara. Prognoza meteo 8-10 august 2015

Vremea in tara - sambata

Sambata vremea va fi caniculara la orele dupa-amiaza, mai ales in regiunile vestice ale tarii, in timp ce in restul teritoriului temperaturile vor scadea usor in comparatie cu intervalele precedente iar doar pe arii restranse disconfortul termic va fi accentuat. Maximele termice se vor situa intre 28...29 de grade pe litoral si in jurul a 37 de grade in Campia de Vest. 

Cerul va fi variabil in zona montana si senin in restul teritoriului. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari pe parcursul zilei, in sudul si sud-estul tarii dar si in zona montana. Temperaturile minime se vor situa intre 8...9 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 23...24 de grade in Dealurile de Vest si pe litoral. 

Vremea in Bucuresti - sambata

Desi temperatura aerului va marca o usoara scadere fata de zilele precedente, vremea va fi in continuare calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar pe parcursul zilei vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 34 de grade, iar cea minima va fi de 17...19 grade.

Vremea in tara - duminica

Vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza in regiunile vestice si izolat in sud si sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28...30 de grade in zona litoralului si 37...38 de grade in Campia de Vest, unde si disconfortul termic va fi in continuare deosebit de accentuat.
 
Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, ziua, in Banat si Dobrogea. Valorile termice minime se vor incadra intre 12 si 24 de grade, mai coborate in depresiuni.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va fi in continuare calduroasa, cu o temperatura maxima in jurul valorii de 34 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 17...19 grade.

Vremea in tara - luni

Vremea va fi in continuare calduroasa, local caniculara dupa-amiaza, urmand a se inregistra temperaturi maxime cuprinse in general intre 30 si 35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, cu innorari trecatoare mai ales la munte, insa probabilitatea de aparitie a ploilor de scurta durata va fi redusa. Vantul va fi moderat in regiunile sud-estice si va sufla slab in rest. Temperaturile minime se vor incadra intre 7...8 grade in depresiunile intramontane si 24...25 de grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - luni

Vremea calduroasa va persista, iar dupa-amiaza va fi canicula, temperatura maxima urmand a se situa in jurul a 35 de grade. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 17...19 grade.
7 august 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.