Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calduroasa, chiar caniculara. Prognoza meteo 7-9 august 2015

Vreme calduroasa, chiar caniculara. Prognoza meteo 7-9 august 2015

Vremea in tara - vineri

Vineri vremea va continua sa fie calduroasa, chiar caniculara la orele amiezii iar disconfortul termic accentuat, indicele temperatura-umezeala ITU va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati in sudul si sud-estul tarii, local in regiunile vestice si izolat in centru si est. 

Cerul va fi variabil si senin, cu unele innorari in vestul tarii si in zona montana, unde pe arii restranse se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice si izolat conditii de grindina. Vantul va bate slab si moderat, cu intensificari de scurta durata in sud-est si izolat in vest, pe parcursul averselor.
 
Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 28 si 30 de grade pe litoral si 37 de grade in Campia Romana si de Vest. Minimele termice se vor incadra intre 13 si 24 de grade, mai scazute in depresiunile intramontane ale Carpatilor Orientali, spre 8 grade. 

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 36 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 18...20 de grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea se va mentine caniculara dupa-amiaza in regiunile vestice, unde disconfortul termic va fi accentuat, in timp ce in restul zonelor valorile de temperatura vor fi usor mai scazute decat in zilele anterioare, iar starea de canicula se va atinge doar izolat. Maximele termice se vor incadra intre 28...29 de grade pe litoral si in jurul a 37 de grade in Campia de Vest.
 
Cerul va fi variabil la munte si mai mult senin in rest, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare ziua in regiunile sudice si pe crestele montane. Minimele termice vor fi cuprinse intre 8...10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 22...24 de grade in Dealurile de Vest si pe litoral.

Vremea in Bucuresti - sambata 

Desi temperatura aerului va marca o usoara scadere fata de zilele precedente, vremea va fi in continuare calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar pe parcursul zilei vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 34 de grade, iar cea minima va fi de 16...18 grade.

Vremea in tara - duminica

Vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza in regiunile vestice si izolat in sud si sud-est. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua in sudul teritoriului.
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28...30 de grade in zona litoralului si 36...37 de grade in Campia de Vest, iar cele minime se vor incadra intre 12 si 20 de grade, mai scazute in depresiunile intramontane, spre 7 grade, dar si mai ridicate in Dealurile de Vest si pe litoral.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va fi calduroasa, urmand a se inregistra o temperatura maxima in jurul valorii de 34 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general moderat in cursul zilei. Temperatura minima va fi de 16...18 grade.
6 august 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.