Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Canicula si temperaturi de 37 de grade. Prognoza meteo 6-8 august 2015

Canicula si temperaturi de 37 de grade. Prognoza meteo 6-8 august 2015

Vremea in tara - joi

Joi vremea va fi calduroasa, chiar caniculara in Banat, Crisana, Maramures, Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Transilvaniei si jumatatea sudica a Moldovei. In aceste zone temperaturile maxime vor atinge frecvent 35-37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. 

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in zona montana, iar la orele serii si noaptea, in vestul si nord-vestul tarii, unde pe arii restranse se vor semnala averse insotite de descarcari electrice. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea, Muntenia, sudul Olteniei si al Moldovei. Temperaturile minime se vor incadra intre 14 si 24 de grade, usor mai scazute in depresiuni. 

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cu o maxima termica in jur de 36 de grade si disconfort termic accentuat .Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 20...21 de grade.

Vremea in tara - vineri

Desi valorile termice vor fi in scadere usoara fata de cele din intervalul precedent in regiunile estice si sud-estice, vremea va fi in continuare calduroasa, local caniculara dupa-amiaza in jumatatea vestica a tarii, unde si disconfortul termic va fi ridicat.
 
Cerul va fi variabil, cu unele innorari in zonele montane, unde, cu precadere in cursul dupa-amiezii, pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare ziua, in sudul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 36 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 13 si 23 de grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei, spre 9 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri

Desi valorile termice vor fi in usoara scadere fata de cele din intervalul precedent, vremea va fi in continuare calduroasa, cu o maxima termica in jurul valorii de 34 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general moderat, in cursul zilei. Temperatura minima va fi de 16...18 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea se va mentine calduroasa in majoritatea zonelor tarii, local caniculara dupa-amiaza in vest, unde si disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil in sud si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, ziua, mai ales in regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 30 si 36 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 13 si 24 de grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei, spre 7 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Desi valorile termice vor continua sa scada usor, vremea se va mentine calduroasa, cu o maxima termica in jur de 32 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura minima va fi de 15...17 de grade.
5 august 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.