Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Canicula isi reintra in drepturi. Prognoza meteo 5-7 august 2015

Canicula isi reintra in drepturi. Prognoza meteo 5-7 august 2015

Vremea in tara - miercuri 

La mijlocul acestei saptamani vremea va fi calduroasa, local caniculara in zona vestica si sudica a tarii si izolat in regiunea centrala. Cerul va avea unele innorari in zona montana si in vest, unde pe spatii restranse se vor semnala ploi si descarcari electrice. In restul tarii cerul va fi variabil la senin.
 
Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari usoare in regiunea Dobrogei. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 31 si 35 de grade, iar minimele termice intre 10...11 grade in depresiunile intramontane din Carpatii Orientali si 25 de grade pe litoralul Marii Negre. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cu o maxima termica in jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla si moderat. Temperatura minima va fi de 20...21 de grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - joi 

Vremea va fi caniculara dupa-amiaza indeosebi in vestul si sudul tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in zonele montane si in vestul teritoriului, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice.
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 37 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 13 si 24 de grade, usor mai scazute in depresiuni.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea se va mentine caniculara dupa-amiaza, cu o maxima termica de 35...36 de grade. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 18...20 de grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea va fi caniculara dupa-amiaza in regiunile din jumatatea vestica a teritoriului. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in zonele montane, unde doar izolat vor fi averse si descarcari electrice.
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in Baragan si Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 37 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 11 si 24 de grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei, spre 9 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri 

Vremea va fi calduroasa, cu o maxima termica de 32...33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat in cursul zilei. Temperatura minima va fi de 16...18 de grade
4 august 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.