Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea continua sa se incalzeasca. Prognoza meteo 4-6 august 2015

Vremea continua sa se incalzeasca. Prognoza meteo 4-6 august 2015

Vremea in tara - marti 

Marti va continua procesul de incalzire, vremea devenind astfel calduroasa, izolat caniculara in vestul si sudul teritoriului. Cerul va fi variabil si senin, insa cu unele innorari in zona montana si in extremitatea vestica, unde cu totul izolat se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice. Vantul va bate moderat in sudul si sud-estul tarii si slab in restul zonelor din tara. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 29 si 36 de grade, iar cele minime intre 8...10 grade in depresiunile intramontane din estul Transilvaniei si 24 de grade pe litoral. 

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cu o maxima termica de 34...35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla moderat. Temperatura minima va fi de 20...21 de grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - miercuri

Vremea va fi calduroasa, local caniculara dupa-amiaza in regiunile vestice si sudice si izolat in cele centrale. Cerul va avea unele innorari la munte si in vest, unde izolat vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice, in timp ce in restul tarii va fi variabil la senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 31 si 35 de grade, iar cele minime intre 10...11 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 25 de grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cu o maxima termica in jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla si moderat. Temperatura minima va fi de 20...21 de grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi caniculara dupa-amiaza indeosebi in vestul si sudul tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in zonele montane si in vestul teritoriului, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 37 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 13 si 24 de grade, usor mai scazute in depresiuni.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea se va mentine caniculara dupa-amiaza, cu o maxima termica de 35...36 de grade. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 18...20 de grade.
3 august 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.