Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Sambata temperaturile scad, de duminica se incalzeste. Prognoza meteo 1-3 august 2015

Sambata temperaturile scad, de duminica se incalzeste. Prognoza meteo 1-3 august 2015

Vremea in tara - sambata

Sambata, temperaturile diurne vor scadea semnificativ si in regiunea sudica a tarii. Astfel, in majoritatea zonelor din tara valorile termice se vor situa in apropierea normelor climatologice specifice inceputului lunii augst. Temperaturile maxime se vor situa intre 25 si 32 de grade, iar minimele se vor situa intre 11 si 22 de grade, mai scazute in depresiunile intramontane din estul Transilvaniei, unde se vor inregistra 7 grade. 

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare ziua, in Carpatii Meridionali, Muntii Banatului, dar si in dealurile Olteniei, unde local se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a zilei in sudul si sud-estul tarii, iar noaptea in sud-vest. 

Vremea in Bucuresti - sambata

Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar minima va fi de 18...19 grade, mai scazuta in zona periferica, spre 16 grade.

Vremea in tara - duminica

Valorile termice diurne vor marca o crestere fata de ziua precedenta, astfel incat vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare incepand din orele serii in regiunile vestice, unde, pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. 

Vantul va prezenta unele intensificari in sudul teritoriului, dar de scurta durata si in vest, in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 de grade in Delta Dunarii si 34 de grade in Campia de Vest si in sudul Olteniei, iar cele minime se vor incadra intre 13 si 23 de grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre 8 grade.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 32...33 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

Vremea in tara - luni

Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile vestice si nord-vestice, unde, izolat, ziua se vor semnala ploi slabe si descarcari electrice. 

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari indeosebi in prima parte a intervalului, in sud-vestul teritoriului, precum si in Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 34 de grade, iar cele minime intre 12 si 24 de grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei, spre 8 grade.

Vremea in Bucuresti - luni

Vremea va fi calduroasa, cu o maxima termica de 32...33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 18...19 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca, spre 15 grade.
31 iulie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.