Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme instabila, dar si canicula. Prognoza meteo 31 iulie - 2 august 2015

Vreme instabila, dar si canicula. Prognoza meteo 31 iulie - 2 august 2015

Vremea in tara - vineri

Vineri, temperaturile diurne vor fi in scadere in comparatie cu ziua de joi in majoritatea zonelor din tara.Totusi, in sudul tarii vremea continua sa fie calduroasa, chiar caniculara, izolat. Cerul va fi variabil, cu unele innorari temporar accentuate. Se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului in zona montana si submontana, local in centrul tarii si in est, iar mai apoi in sudul tarii. 

Izolat vor fi cantitati de apa mai insemnate si caderi de grindina. In restul zonelor din tara ploile se vor inregistra pe arii mai mici. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 19...20 de grade in nordul Moldovei si 35...36 de grade in sudul extrem al Munteniei. Minimele termice se vor incadra intre 8 si 19 grade, usor mai ridicate pe litoral. 

Vremea in Bucuresti - vineri

Valorile termice vor marca o scadere, astfel ca maxima nu va mai depasi 33...34 de grade, iar minima va fi de 17...19 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari mai ales seara si noaptea cand vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

Vremea in tara - sambata

Valorile termice vor scadea semnificativ si in regiunile sudice, astfel ca se vor situa, in mare parte din tara, in jurul normelor climatologice specifice perioadei, cu maxime de la 23...24 de grade in Subcarpatii Getici pana la 32 de grade in Dealurile Banatului. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua la munte si in zona deluroasa a Olteniei si a Munteniei unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. 

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, in regiunile sudice si sud-estice, iar spre seara si in cursul noptii si in sud-vest. Temperaturile minime se vor incadra intre 7 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 21...22 de grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - sambata

Valorile termice vor scadea semnificativ, astfel ca maxima se va situa in jurul a 27 de grade, iar minima va fi de 17...18 grade, mai coborata in zona preoraseneasca. Cerul va fi partial noros, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului.

Vremea in tara - duminica

Valorile termice diurne vor marca o crestere fata de ziua precedenta, astfel incat vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare spre seara si noaptea in regiunile vestice si sud-vestice, unde se vor semnala averse si descarcari electrice. 

Vantul va prezenta unele intensificari in zonele montane si in sudul teritoriului, dar de scurta durata si in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 34 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 8...10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 21...23 de grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va deveni calduroasa, cu o maxima a temperaturii aerului de 31...32 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 17...18 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca.
30 iulie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.