Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme caniculara in continuare! Prognoza meteo 30 iulie - 1 august 2015

Vreme caniculara in continuare! Prognoza meteo 30 iulie - 1 august 2015

Vremea in tara - joi

Joi vremea va fi caniculara in Oltenia, Muntenia, sudul si centrul Moldovei, dar si in vestul Dobrogei, unde disconfortul termic va fi accentuat. In restul zonelor din tara, temperaturile diurne vor fi in scadere in comparatie cu ziua de miercuri. 

Cerul va fi variabil, cu unele innorari temporar accentuate, mai ales la orele amiezii si noaptea, in zonele submontane si montane, in centrul si nord-estul tarii, unde local se vor inregistra ploi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, care pot lua aspect de vijelie.

Cu totul izolat, cantitatile de precipitatii vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. In restul tarii aceste fenomene se vor semnala si pe arii restranse si la cote cat mai reduse. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 25...26 de grade in Maramures si nordul extrem al Moldovei si 38...39 de grade in Campia Romana. Exista posibilitatea ca, izolat, mercurul din termometre sa indice 40 de grade in Lunca Dunarii. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade. 

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in continuare caniculara, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. Cerul variabil la senin in cursul zilei se va innora treptat si vor fi conditii pentru ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 38 de grade, iar cea minima va fi de 21...23 de grade.

Vremea in tara - vineri

Valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul precedent la nivelul intregii tari, totusi in regiunile sudice vremea va fi in continuare calduroasa, izolat caniculara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in zonele montane si submontane, local in centru si in est, apoi si in sudul teritoriului. 

Izolat vor fi cantitati de apa mai insemnate si caderi de grindina. În restul zonelor ploile se vor semnala pe spatii mici. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19...20 de grade in nordul Moldovei si 35...36 de grade in sudul extrem al Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse intre 8 si 19 grade, mai ridicate pe litoral.

Vremea in Bucuresti - vineri

Valorile termice vor marca o scadere, astfel ca maxima nu va mai depasi 33...34 de grade, iar minima va fi de 17...19 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari mai ales seara si noaptea cand vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

Vremea in tara - sambata

Valorile termice vor scadea semnificativ si in regiunile sudice, astfel ca se vor situa, in mare parte din tara, in jurul normelor climatologice specifice perioadei, cu maxime de la 23...24 de grade in Subcarpatii Getici pana la 32 de grade in Dealurile Banatului.
 
Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua la munte si in zona deluroasa a Olteniei si a Munteniei unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, in regiunile sudice si sud-estice, iar spre seara si in cursul noptii si in sud-vest. Temperaturile minime se vor incadra intre 7 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 21...22 de grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - sambata

Valorile termice vor scadea semnificativ, astfel ca maxima se va situa in jurul a 27 de grade, iar minima va fi de 17...18 grade, mai coborata in zona preoraseneasca. Cerul va fi partial noros, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului.
29 iulie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.