Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea continua sa fie caniculara. Prognoza meteo 28-30 iulie 2015

Vremea continua sa fie caniculara. Prognoza meteo 28-30 iulie 2015

Vremea in tara - marti

In a doua zi a acestei saptamani vremea continua sa fie calduroasa in majoritatea zonelor din tara, iar in sudul si sud-estul tarii canicula si disconfortul termic vor persista. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la orele amiezii si noaptea, cand, pe arii restranse, in zona montana si izolat in restul zonelor se vor semnala averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. 

Temperaturile maxime se vor situa intre 26 de grade Celsius in Maramures si 38 de grade Celsius in Lunca Dunarii. Minimele termice vor fi cuprinse intre 12 si 25 de grade, mai scazute in depresiunile intramontane din estul Transilvaniei. 

Vremea in Bucuresti - marti

Canicula va persista in orele amiezii, cand temperatura maxima va atinge 36...37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 20...22 de grade.

Vremea in tara - miercuri

Vremea va fi calduroasa in toata tara, caniculara in orele amiezii mai ales in zonele de campie si de podis, din vestul, sudul si estul tari, unde si disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, cu unele innorari mai ales spre seara si noaptea in regiunile centrale, vestice, nordice, la deal si la munte, unde pe arii restranse se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Izolat vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 39 de grade, cele mai ridicate valori urmand a se inregistra in Campia Romana, iar cele minime se vor incadra intre 14 si 24 de grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea se va mentine caniculara in orele amiezii, cand si indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat.Temperatura maxima va fi de 37...38 de grade, iar cea minima de 21...22 de grade.

Vremea in tara - joi 

Vremea caniculara va persista in sudul si sud-estul tarii, unde si disconfortul termic va ramane accentuat, in timp ce in celelalte regiuni valorile termice vor scadea usor fata de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, indeosebi dupa-amiaza si noaptea, in zonele de deal si de munte, in Maramures, Transilvania si Moldova, unde se vor semnala averse, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Izolat, cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala, mai ales seara si noaptea, pe arii restranse si la cote mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 28 si 38 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 13 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 24 de grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in continuare caniculara dupa-amiaza, cand se vor inregistra valori de temperatura in jur de 38 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. Cerul senin in prima parte a zilei, se va innora treptat, iar spre sfarsitul intervalului vor fi conditii pentru ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 22...23 de grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca.
27 iulie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.