Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / CANICULA si disconfort termic. Prognoza meteo 22-24 iulie 2015

CANICULA si disconfort termic. Prognoza meteo 22-24 iulie 2015

Vremea in tara - miercuri

La mijlocul acestei saptamani vremea va fi caniculara iar disconfortul termic accentuat, in Banat, Crisana, Oltenia si Muntenia dar si pe arii mai restranse in celelalte regiuni. 

Cerul va fi predominant variabil si senin, cu unele innorari temporar accentuate la orele dupa-amiezii si seara in zona montana, mai ales in Carpatii Meridionali si Muntii Banatului, unde pe arii restranse se vor semnala averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
 
In restul zonelor din tara fenomenele specfice instabilitatii atmosferice se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 28 si 38 de grade, iar minimele termice vor fi cuprinse intre 12 grade in depresiunile intramontane ale Carpatilor Orientali si 25 de grade in Dealurile de Vest. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi calduroasa, caniculara in orele amiezii, iar starea de disconfort termic se va accentua. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 35...36 de grade, iar cea minima in jur de 20 de grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi caniculara, iar disconfortul termic accentuat in cea mai mare parte a tarii, dar in mod special in regiunile vestice si sud-vestice, unde se pot inregistra dupa-amiaza valori termice in jurul a 38 de grade. Cerul va fi variabil in nord-vestul tarii si mai mult senin in rest.
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in partea de sud a teritoriului. Temperaturile maxime la nivel national vor fi cuprinse, in general, intre 28 si 38 de grade, iar cele minime intre 10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 25 de grade in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi caniculara la amiaza, cand disconfortul termic va fi ridicat, iar maxima se va situa in jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 18...19 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea va fi calduroasa, local caniculara in orele dupa-amiezii mai ales in zonele de campie. Cerul va fi mai mult senin, exceptand regiunile nordice si de nord-vest, precum si zona montana unde, indeosebi in a doua parte a zilei vor fi dezvoltari noroase convective, ce pe arii restranse vor determina averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si posibile caderi de grindina.
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 29 si 38 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 10 si 24 de grade, cu cele mai ridicate valori in Delta Dunarii.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi calduroasa, caniculara in orele amiezii. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 35 de grade, iar cea minima va fi de 17...19 grade.
21 iulie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.