Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru saptamana 2 - 8 aprilie 2007

Prognoza meteo pentru saptamana 2 - 8 aprilie 2007

Prognoza meteo pentru saptamana 2 - 8 aprilie 2007

Potrivit specialistilor Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), inceputul saptamanii se va caracteriza printr-o vreme frumoasa si calda. Maine se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita in nordul si centrul tarii, iar in sud-estul tarii va ploua local.

Incepand de meircuri vremea se va raci in toata tara, iar in nordul, centrul si vestul tarii va fi mai rece decat in restul tarii. Minimele zilei de miercuri se incadreaza intre -7 si 3 grade Celsius si maximele intre 2 si 12 grade, regim termic usor mai scazut fata de limitele normale ale lunii aprilie. Miercuri si joi se vor semnala precipitatii mixte in toata tara in timp ce la munte va ninge.

Insa, sfarsitul saptamanii, vineri, sambata si duminca se va caracteriza printr-o vreme frumoasa, fara ploi si cu maxime intre 10 si 16 grade Celsius si minime cuprinse intre -2 si 6 grade Celsius.

Sursa: Evenimentul Zilei, 2 aprilie 2007

2 aprilie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.