Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Weekend cu vreme calduroasa, chiar CANICULARA. Prognoza meteo 17-19 iulie 2015

Weekend cu vreme calduroasa, chiar CANICULARA. Prognoza meteo 17-19 iulie 2015

Vremea in tara - vineri

La inceputul acestui weekend vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor din tara, chiar caniculara la orele dupa-amiezii in Banat, sudul Crisanei si local in Oltenia si sud-vestul Munteniei, regiuni in care indicele temperatura-umezeala ITU va atinge si va putea depasi pragul critic de 80 de unitati.

Cerul va fi vabiabil si senin, cu unele innorari la orele serii si noaptea in zona montana, unde doar izolat se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice. Vantul va bate slab si moderat.
 
Temperaturile maxime se vor situa intre 26 si 36 de grade Celsius, iar minimele termice se vor incadra intre 13 si 22 de grade, usor mai scazute in depresiunile intramontane dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest. 

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi calduroasa, cu o temperatura maxima de 32...33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul slab pana la moderat. Temperatura minima se va situa in jurul valorii de 19 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi calduroasa, chiar caniculara si cu disconfort termic ridicat, dupa-amiaza, in vestul, in sudul tarii si izolat in celelalte regiuni. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari dupa orele amiezii in zona de munte unde, cu totul izolat, vor fi averse si descarcari electrice.
 
Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 29 si 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade, mai scazute in depresiuni, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi calduroasa, chiar caniculara si cu disconfort termic ridicat dupa-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 35...36 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 20 de grade.

Vremea in tara - duminica

Vremea se va mentine calduroasa, caniculara in orele amiezii si cu disconfort termic ridicat mai ales in zonele de campie si de podis. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza la munte, iar spre seara si noaptea in nord-vestul si nordul teritoriului unde, pe arii restranse, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 30 si 38 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 12 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 25 de grade in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara dupa-amiaza si cu disconfort termic ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 36 de grade, iar cea minima va fi de 19...21 de grade.
16 iulie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.