Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi caniculara. Prognoza meteo 16-18 iulie 2015

Vremea va fi caniculara. Prognoza meteo 16-18 iulie 2015

Vremea in tara - joi

Joi vremea se prezinta preponderent frumoasa, chiar calduroasa in vestul si sudul tarii. Mai mult, la orele dupa-amiezii vremea va fi caniculara in vestul tarii si in sudul Olteniei, unde indicele temperatura-umezeala ITU va atinge pragul critic de 80 de unitati. 

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cea cea de-a doua parte a zilei cand se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice, local la munte si izolat in Transilvania, Moldova si Muntenia. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari temporare in zona montana inalta. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 25 de grade in nordul Moldovei, estul Transilvaniei si pe litoral si 36 de grade in sud-vestul Olteniei. Minimele termice se vor incadra, in medie, intre 10 si 20 de grade. 

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi calduroasa, cu o maxima a temperaturii aerului in jurul a 30 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 17...19 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, chiar caniculara dupa-amiaza in sudul Crisanei, in Banat, local in Oltenia si in sud-vestul Munteniei, zone unde si indicele temperatura-umezeala ITU va atinge si va putea depasi pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari spre seara si noaptea in zonele de munte, insa numai izolat vor fi posibile averse si  descarcari electrice. 

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 27 si 36 de grade, iar cele minime intre 13 si 21 de grade, mai scazute in depresiuni, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea se va mentine calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 32...33 de grade, iar cea minima de 17...19 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi calduroasa, chiar caniculara si cu disconfort termic ridicat, dupa-amiaza, in vestul, in sudul tarii si izolat in celelalte regiuni. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari dupa orele amiezii in zona de munte unde, cu totul izolat, vor fi averse si descarcari electrice.
 
Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 29 si 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, mai scazute in depresiuni, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi calduroasa, chiar caniculara si cu disconfort termic ridicat in orele amiezii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 35...36 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 20 de grade.
15 iulie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.