Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi in crestere. Prognoza meteo 15-17 iulie 2015

Temperaturi in crestere. Prognoza meteo 15-17 iulie 2015

Vremea in tara - miercuri

Vremea va fi instabila in nordul, nord-estul si centrul tarii, unde, in general pe parcursul zilei se vor inregistra averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. In restul regiunilor vremea va fi frumoasa iar temperaturile in crestere.  Cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurta durata, vor fi posibile doar izolat, mai ales la deal si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 de grade in nordul Moldovei si 34 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 grade in estul Transilvaniei si 21 de grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 30-31 de grade, iar cea minima de 16-18 grade. 

Vremea in tara - joi

Vremea va fi predominant frumoasa, dar calduroasa in orele amiezii in vestul si sudul tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua in regiunile estice, centrale si la munte, unde izolat se vor semnala ploi slabe de scurta durata si descarcari electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 de grade in nordul Moldovei si 35-36 de grade izolat in Oltenia, iar cele minime intre 12 si 21 de grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, spre 8 grade. 

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 30-31 de grade, iar cea minima de 17-19 grade. 

Vremea in tara - vineri

Vremea se va mentine frumoasa, dar va fi calduroasa in orele amiezii indeosebi in vestul si sudul tarii. Cerul va fi variabil la munte si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 de grade pe litoral si in depresiuni si 35 de grade, izolat in Banat si Oltenia, iar cele minime se vor situa, in general, intre 10 si 20 de grade. 

Vremea in Bucuresti - vineri 

Vremea se va mentine frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 31-32 de grade, iar cea minima de 16-18 grade. 

14 iulie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.