Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calda dar instabila. Prognoza meteo 14-16 iulie 2015

Vreme calda dar instabila. Prognoza meteo 14-16 iulie 2015

Vremea in tara - marti

In nordul si centrul tarii cat si in zonele de deal si munte, vremea va fi instabila, local semnalandu-se averse si descarcari electrice. In celelalte regiuni, innorarile vor fi temporare iar instabilitatea atmosferica isi va face aparitia doar ziua si pe arii mai restranse. Izolat vor fi conditii de grindina iar cantitatile de apa vor depasi 15l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului in Banat, Oltenia si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 21 si 31 de grade, iar cele minime intre 9-10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 20 de grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - marti

In special pe timpul serii, se vor inregistra innorari si vor fi conditii de averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 27-28 de grade, iar cea minima de 15-17 grade.

Vremea in tara - miercuri 

Vremea va deveni in general frumoasa si se va incalzi usor in toate regiunile, astfel ca in cele vestice si sudice va fi local calduroasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul si centrul tarii unde, pe arii restrânse, se vor semnala averse slabe. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 34 de grade, iar cele minime intre 9-10 grade in estul Transilvaniei si 21-22 de grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pâna la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 16-18 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi calduroasa in vestul si sudul tarii, izolat caniculara la amiaza in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil ziua in regiunile estice si sud-estice, precum si in zonele montane aferente, unde cu totul izolat se pot semnala averse slabe si mai mult senin in restul teritoriului si al intervalului. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 35 de grade, iar cele minime intre 9 grade in depresiuni si 21-22 de grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va continua sa se incalzeasca usor, astfel incat va deveni calduroasa la amiaza, cu o maxima termica de 31-32 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 17-19 grade.

  

13 iulie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.