Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi frumoasa. Prognoza meteo 11-13 iulie 2015

Vremea va fi frumoasa. Prognoza meteo 11-13 iulie 2015

Vremea in tara - sambata

Sambata vremea va fi frumoasa iar cerul va fi variabul in estul tarii si senin in restul zonelor. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in nord-estul si sud-vestul teritoriului dar si in zona montana inalta.

Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 21-24 de grade Celsius, izolat, in Maramures, estul Transilvaniei si nordul extrem al Moldovei si 30-31 de grade Celsius in Oltenia. Valorile minime se vor incadra intre 4..6 grade in depresiunile intramontane ale Carpatilor Orientali si 19-20 de grade pe litoral. 

Vremea in Bucuresti - sambata

Sambata, vremea va fi frumoasa, cu cer mai mult senin si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima, in crestere fata de ziua precedenta, va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 14...15 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - duminica

Vremea se va mentine predominant frumoasa si duminica se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in timpul noptii in extremitatea vestica, unde vor fi posibile ploi izolate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 33 de grade, iar cele minime intre 10 si 18 grade, mai scazute in depresiuni, spre 6 grade, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest si pe litoral.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea se va mentine frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade.

Vremea in tara - luni

In jumatatea de nord a tarii si la munte cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 32 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 21 de grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - luni 

Vremea se va mentine frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in a doua parte a noptii, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 16...18 grade.
10 iulie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.