Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea in weekend. Prognoza meteo 10-12 iulie 2015

Vremea in weekend. Prognoza meteo 10-12 iulie 2015

Vremea in tara - vineri

Temperaturile diurne vor fi in scadere in sudul si estul tarii. Astfel, valorile termice la nivelul intregii tari se vor situa in limitele normale specifice acestei perioade. In jumatatea sud-estica a teritoriului, indeosebi pe parcursul zilei, cerul va avea innorari temporar accentuate iar pe arii restranse se vor inregistra ploi insotite de descarcari electrice.

Izolat cantitatile de precipitatii vor depasi 15 l/mp si vor fi conditii de grindina. In restul zonelor din tara cerul va fi variabil iar ploi de scurta durata vor aparea doar izolat, in zona montana. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari locale la orele amiezii. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 22 de grade in Maramures si 32 de grade in sudul Olteniei. Minimele termice vor fi cuprinse intre 4-5 grade in depresiunile intramontane din Carpatii Orientali si 21 de grade pe litoralul Marii Negre. 

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea se va raci accentuat fata de ziua precedenta, astfel ca maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate ziua, cand se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, apoi va deveni variabil. Temperatura minima va fi de 15...16 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi mai mult senin ziua, apoi va deveni variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului in nord-estul si in sud-vestul tarii, precum si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 31 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 3...4 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 19...20 de grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 15...16 grade, mai scazuta in zona periferica, spre 13 grade.

Vremea in tara - duminica

Vremea se va mentine predominant frumoasa si se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari, ziua la munte unde izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata, iar in timpul noptii in regiunile vestice si nord-vestice unde, pe arii restranse, vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 33 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 10 si 21 de grade, mai scazute in depresiuni, spre 4 grade

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea se va mentine frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade.
9 iulie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.