Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme caniculara. Prognoza meteo 8-10 iulie 2015

Vreme caniculara. Prognoza meteo 8-10 iulie 2015

Vremea in tara - miercuri 

Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza in zonele de campie si de podis, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. in cursul zilei, cerul va fi variabil la senin si doar cu totul izolat vor fi posibile ploi de scurta durata la munte. Noaptea innorarile se vor accentua in vestul si nord-vestul tarii, unde local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie. Izolat sunt posibile cantitati mai insemnate de apa si caderi de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 31 si 39 de grade, iar cele minime intre 12 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 24 de grade in Dealurile de Vest. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi caniculara, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 37 de grade, iar cea minima va fi de 19-21 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. 

Vremea in tara - joi

In vestul, centrul si nordul tarii, vremea va fi in general instabila, iar valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul precedent. Mai ales in cursul zilei, vor fi innorari temporar accentuate si local vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului, care izolat vor lua aspect de vijelie. Pe arii restranse vor fi caderi de grindina si cantitati de apa insemnate. in restul teritoriului, vremea se va mentine calduroasa, caniculara in orele amiezii, iar fenomenele specifice instabilitatii atmosferice isi vor face aparitia seara si in cursul noptii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 28 si 37 de grade, iar cele minime se vor situa intre 11 si 23 de grade. 

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea se va mentine calduroasa, caniculara in orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu innorari in a doua parte a noptii cand vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 36 de grade, iar cea minima va fi de 19-21 de grade.

Vremea in tara - vineri

Valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice specifice acestei perioade. in sud-estul tarii si la munte vor mai fi innorari temporar accentuate si cu precadere ziua, se vor semnala averse si descarcari electrice. Izolat vor fi conditii de grindina. in restul teritoriului, vremea va fi predominat frumoasa, cu cer variabil, iar conditii de ploaie vor fi cu totul izolat. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in cursul zilei, in regiunile sud-vestice, centrale si de nord-est, precum si la munte. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua precedenta si in regiunile sudice si estice, vor fi cuprinse intre 23 si 33 de grade, iar cele minime se vor situa intre 11 si 21 de grade, mai scazute in depresiuni pana la 7 grade. 

Vremea in Bucuresti - vineri 

Cerul va avea innorari temporar accentuate si cu precadere in prima parte a zilei se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima, in scadere fata de ziua precedenta, va fi de 29-30 de grade, iar cea minima de 16-18. 

7 iulie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.